april 14, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Verdien geld vanuit huis: geld verdienen met crypto of enquêtes.

Ben je op zoek naar een manier om wat extra’s te verdienen? Maar heb je echte geen tijd om extra uren te maken weg van huis? Omdat je vaak veel weg bent vanwege je studie of werk? Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit huis geld te kunnen verdienen. Zo kun je geld verdienen met crypto, met het invullen van enquêtes of een eigen bedrijfje. Wil jij weten hoe je geld kunt verdienen vanuit huis? Lees dan verder. 

Opties, opties, opties

Je kunt vanuit huis op verschillende manieren geld verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het geld verdienen met crypto. Geld verdienen met crypto is al tijden een begrip. Je kunt geld verdienen met crypto doordat er een grotere vraag naar is. Wanneer je crypto’s koopt, kun je later geld verdienen met crypto door je crypto’s te verkopen dit kun je het beste doen als er een grotere vraag naar crypto’s is. Wanneer er namelijk een grotere vraag is, stijgt de waarde van jouw crypto. Het voordeel aan het geld verdienen met crypto is dat er geen derde partij tussen de overeenkomst van jou en je koper komt. Hierdoor krijg je direct het geld dat jou toebehoort. 

Geld verdienen met crypto doe je zo

Wanneer je niet veel vertrouwen hebt in het geld verdienen met crypto kun je er ook voor kiezen om geld te verdienen op een andere manier. Bijvoorbeeld door het geven van je mening. Je kunt ervoor kiezen om geld te verdienen door middel van het invullen van enquêtes. Na het invullen van deze enquêtes krijg je punten. Deze punten kun je later inwisselen voor geld of voor waardebonnen van winkels, zoals Bol.com. 

Echter is het niet zo dat je met een paar enquêtes honderden euro’s ophaalt. Je zult veel enquêtes hiervoor moeten invullen. Het is daarnaast wel een manier om je mening te delen en daarvoor een extra zakcentje erbij verdienen. Je kunt de enquêtes invullen waar je dan ook bent. Zo kun je dit doen in de trein, in je bed, onder de les of gewoon als je eventjes niet te doen hebt. Daarnaast staat er ook een mogelijkheid om producten te testen voor geld. Hierdoor krijg je van bedrijven producten die je moet gaan uittesten, dat kunnen zalfjes zijn, maar ook kledingstukken of speelgoed. Vaak doen bedrijven dit bij mensen die veel invloed hebben in social media. Denk hierbij aan vloggers, TikTok sterren of Instagrammers die veel volgers hebben.

Geld verdienen door geld uit te geven 

Naast het geld verdienen met crypto met Bitvavo of enquêtes, kun je ook geld verdienen door het kopen van producten. Als je via bepaalde sites bestellingen doet bij winkels, kun je punten verdienen die uiteindelijk geld waard zijn. Hierdoor koop je eigenlijk spullen voor geld. Je kunt zeggen dat je hiermee eigenlijk korting krijgt op de kleding, speelgoed of spullen die je koopt. Wanneer je genoeg hebt gekocht, krijg je namelijk genoeg punten om dit in te wisselen voor geld of tegoedbonnen van winkels. Shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest!