juni 12, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Top 5 wat iedere man nodig heeft

Mannen geven niet zo snel toe dat ze dingen leuk vinden of nodig hebben. Wij hebben een top 5 gemaakt van musthaves waar iedere man ‘onbewust’ gelukkig van wordt. Onze top 5 is heel gevarieerd en bij de meeste dingen zul jij nog nooit hebben stil gestaan. Lees hieronder onze top 5:

De ideale televisie

Iedere man zal het niet snel toegeven, maar iedereen vindt een degelijke televisie geweldig. Het liefst met een zo goed mogelijk prijs-kwaliteitsverhouding. De trend van de laatste jaren zijn televisies met ambilight oftewel ledverlichting aan de achterkant.

Vandaag de dag zien we eigenlijk 2 soorten televisies, namelijk lcd-tv’s en oled-tv’s. Het verschil zit hem dan ook grotendeels in de kwaliteit van het beeld, maar wist je dat de eerder genoemde ambilight ook een rol speelt hierin.

Speakers

Hoe kunnen we het eigenlijk beter omschrijven, vragen wij ons zelf af. Iedere man is stiekem gek op coole gadgets. Hierboven bespraken we al dat een degelijke televisie een must-have is, maar daaropvolgend mogen de speakers ook niet ontbreken. Een televisie heeft van zichzelf al een aantal ingebouwde speakers, maar dat geeft vaak niet het effect dat externe speakers wel geven.

Ga helemaal in je gewenste programma op met een soundbar en of de daarbij behorende speakers die je rondom in de gewenste ruimte plaats. Hiermee creëer je als het ware je eigen bioscoop.

Een parkeerbeugel

Je wilt het liefst zo dicht mogelijk rondom je woning parkeren. Maar iedereen herkent het wel, op je geliefde parkeerplaats staan telkens andere auto’s. Hierdoor moet jij rondjes blijven rijden om een parkeerplekje te vinden. Gelukkig biedt een parkeerbeugel de oplossing! Je kan kiezen tussen een automatische- of handmatige parkeerbeugel. Het is niet toegestaan om overal lukraaks parkeerbeugels te plaatsen, vraag hiervoor een vergunning aan bij de gemeente. 1 ding weten we wel zeker, jij hebt met een parkeerbeugel garantie op de beste parkeerplaats!

Een koffiezetapparaat

Mannen drinken over het algemeen meer koffie dan vrouwen. Een kwalitatief goed koffiezetapparaat wordt dan ook zeker gewaardeerd. Het is eigenlijk een gewenste luxe. Smaken verschillen en dat geldt al helemaal voor koffie. Waar sommigen tevreden zijn met een Nespresso-apparaat vindt de ander juist koffie die door bonen gemalen zijn weer helemaal geweldig.

Het is ook aan te raden om een koffiezetapparaat te halen die aan jou wensen voldoet, want je kan het zo duur maken als je zelf wil. Let ook op de verschillende smaken van bonen, want dat bepaald grotendeels de smaak van je koffie!

De troon

Na een lange dag werken heerlijk in zijn favoriete stoel ploffen, een droom voor iedere man. Daarom mag een goede stoel niet ontbreken op onze lijst. Doe stoel moet eigenlijk, zoals alles bij de man multifunctioneel zijn. De stoel moet dienen om er even tot in rust te komen, de plek waar krachtige middagdutjes in gehouden kunnen worden en het moet dienen als ondersteuning voor een degelijke zit houding!

We zijn bij de afronding van onze top 5. Wij hopen jouw inspiratie te hebben voor welke musthaves iedere man in zijn leven nodig heeft.