april 14, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Tip: sleutelhanger met foto

U wilt graag een betaalbaar cadeau dat toch uniek en persoonlijk is en iets dat ook nog eens nut heeft en dus vaak gebruikt wordt? Wat dacht u dan van een sleutelhanger met foto?  U geeft een sleutelhanger met foto als iemand jarig is, bij de geboorte van een zoon of dochter of gewoon, om zo te laten zien dat u aan iemand denkt.

Vaak wordt gekozen voor een foto van de kinderen bij een sleutelhanger met foto

In negen van de tien gevallen wordt gekozen voor een sleutelhanger met foto van de kinderen. Daarmee scoort u altijd en in alle gevallen zullen de ouders blij zijn met de sleutelhanger, een veel gebruikt product dat mensen elke dag opnieuw verschillende keren in de hand hebben. Daardoor denken zij niet alleen aan de kinderen op de foto, maar ook aan u als gever. U kunt eigenlijk geen persoonlijker cadeau geven als een hanger voor de huis- en autosleutels met foto. Neemt niet weg dat u ook een foto van u zelf kunt kiezen, of van wie dan ook.

U heeft steeds zelf de regie in handen en ontwerpt zelf uw sleutelhanger

Bij het ontwerp van een sleutelhanger met foto heeft u zelf steeds de regie in handen. U bepaalt voor het allergrootste deel zelf hoe de sleutelhanger eruit moet komen te zien en welke foto u wenst te gebruiken. U kiest een foto en upload die naar de aanbieder waarmee het merendeel van het werk alweer gedaan is. U kunt kiezen er teksten of de namen bij te plaatsen, u kunt het verder ook blanco laten of kiezen voor een inspirerende of grappige quote die ook weer slaat op het karakter van de ontvanger. Zo kunt u de sleutelhanger met foto dus steeds verder optimaliseren. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere soort sleutelhanger.

U beslist ook al zelf over de materialen en de prijs die u wenst te betalen

U bepaalt ook al zelf hoeveel geld u wilt uitgeven voor de sleutelhanger met foto. U kiest bijvoorbeeld zelf het materiaal waarvan de sleutelhanger is gemaakt, iets dat nogal verschillen in de prijs kan veroorzaken. U kiest ook zelf welk type sleutelhanger u wilt geven. Er zijn namelijk sleutelhangers beschikbaar die ook over een flesopener functie beschikken of waarin een zakmesje geïntegreerd is. Ook de grootte verschilt uiteraard, zoals u er een extra tekstplaatje bij kunt laten maken met of een standaard tekst voor papa of mama, of nu ook weer een persoonlijke tekst op dat plaatje laat zetten. U maakt het zo gek u zelf wilt en bepaalt zo ook de kosten van de sleutelhanger met foto.

Vandaag besteld is vaak morgen of overmorgen al geleverd

Als u vandaag bestelt, dan is de kans groot dat u uw sleutelhanger al binnen enkele werkdagen thuis bezorgd krijgt. En dat terwijl het gehele proces gewoon vanuit de luie stoel tot stand is gekomen. Gemak dient de mens, en in dit geval levert het u een perfect gepersonaliseerd cadeau op, want een gepersonaliseerde sleutelhanger met foto is altijd een uniek cadeau.