juli 24, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Thuiswerken met een ergonomische bureaustoel

Als je aan het thuiswerken bent geslagen is de kans groot dat je op een keukenstoel of gewone kleine bureaustoel zit. Waarvan de houding niet optimaal is. Daar kun je veel klachten van krijgen omdat je voor een langere tijd in de verkeerde houding zit.

Kies daarom voor een ergonomische bureaustoel dat je lichaam in de beste werkpositie zet. Deze stoelen zorgen voor een actieve houding. Waardoor je lichaam niet vermoeid raakt en je weinig tot geen klachten van werken achter een bureau krijgt. Er zijn verschillende bureaustoelen die wij je kunnen aanbieden. Van de normale ergonomische bureaustoel tot de hoge bureaustoel. Het ligt er maar net aan waar je voorkeuren liggen en wat je lichaamslengte is. Waarop je de stoel aanpast.

Natuurlijk hoef je niet alleen te kiezen. Wij kunnen je prima adviseren over de stoel waarvoor je kunt kiezen en die past bij het doel dat je hebt. De stoelen die wij verkopen zijn volledig ARBO. Ze horen eigenlijk op iedere werkplek te staan wanneer je het ons vraagt.

Wat doet een ergonomische bureaustoel eigenlijk?

Een goede ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat je de beste houding aanneemt als je achter een bureau aan het werk bent. Daarnaast stapt de stoel gemakkelijk in en uit en heeft deze vering. Daarnaast is vrijwel alles te verstellen om een onvermoeide houding aan te kunnen nemen. Van de hoogte, armleuningen, vering tot aan de leuning.

Daarnaast bieden de stoelen natuurlijk een ultieme versteviging van het lichaam. Waardoor je voor een langere tijd kunt werken zonder rugklachten te krijgen. De stoelen zijn speciaal voor mensen van een normale lengte gemaakt.

Als je een langere lichaamslengte hebt ben je dus gebaat bij hoge ergonomische bureaustoelen. Waarvoor je ook bij ons terecht kunt. Ook deze stoelen voldoen aan alle voorwaarden om het lichaam tijdens zittend werk te ontlasten.

Een ergonomische bureaustoel voor iedere werkplek.

Een van de voorwaarden voor een goede werkplek is het bureau en de stoel waarop je zit. Door deze goed overdacht te kopen en een keuze te maken voor een ergonomische bureaustoel werk je veel prettiger en heb je minder klachten.

Wij bieden verschillende stoelen voor verschillende toepassingen. Welke stoelen je nodig hebt vind je op onze website waar wij meer over de stoelen die wij verkopen vertellen. Maak jij je werkplek ook ergonomisch?