mei 28, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Tena lady: al jaren een begrip in de bestrijding van ongewenst urineverlies

Al decennialang is Tena lady hét merk dat effectieve en discrete producten tegen urineverlies aanbiedt. Doordat er steeds betere methoden beschikbaar zijn om urineverlies tegen te gaan zijn er tegenwoordig veel producten beschikbaar die jou op een discrete manier van je klachten af kunnen helpen. Lees verder om erachter te komen welk product het beste werkt voor jou, hoe ze werken en hoe Tena jou zo snel mogelijk kan helpen bij het bestrijden van ongewenst urineverlies. 

Tena lady producten

Veel vrouwen krijgen last van ongewenst urineverlies, maar elke vrouw heeft haar eigen wensen bij de oplossing van deze klachten. Het brede assortiment van Tena lady zorgt er echter voor dat er gegarandeerd een product is dat jou bevalt. In alle producten wordt gebruik gemaakt van zogeheten SAP (Super absorberende Polymeren) korrels. Deze kunnen tot wel duizend keer hun eigen gewicht in vocht opnemen en houden dit ook erg goed vast. Bovendien ontsnappen er geen ongewenste geurtjes uit de korrels. 

Inleggers

De eerste categorie binnen deze producten bestaat uit een lijn van inleggers. Deze bevestig je met behulp van de handige plakstrook in het ondergoed, wat zorgt voor een goede oplossing van urineverlies zonder dat je enig comfort verliest. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, zodat ze van de buitenkant compleet onzichtbaar zijn. De inleggers hebben verschillende niveaus van bescherming, van zeer lichte incontinentie tot zwaardere vormen. De lichtere inleggers van Tena lady zijn vaak ook wat kleiner van formaat, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over urineverlies, maar je ook geen last krijgt van de inleggers zelf. De zwaardere producten hebben een bredere kant aan de achterzijde, omdat hier vaak vochtophoping ontstaat, vooral ’s nachts. Deze inleggers zijn een goede oplossing tegen nachtelijk urineverlies en zorgen ervoor dat jij je goede nachtrust niet kwijtraakt.

Tena lady absorberende broekjes

De tweede categorie in de producten die een oplossing bieden tegen urineverlies zijn de absorberende broekjes. Dit is een lijn van verschillende modellen ondergoed die helpen bij lichte tot zwaardere incontinentie en urineverlies. De broekjes zijn gemaakt van comfortabel materiaal dat in staat is veel vocht vast te houden. Bovendien zijn ze elegant gevormd en zeer discreet, zodat het niet opvalt dat je beschermende kleding draagt. De broekjes worden aangeboden in verschillende kleuren, zodat je deze af kunt stemmen bij de rest van je kleding of ondergoed. Ze worden verkocht in pakketjes van 8 tot 12 stuks. Ten slotte zijn de broekjes in verschillende maten verkrijgbaar, en zijn ze dus een uitstekende oplossing tegen urineverlies voor elke vrouw. 

Bestel snel en reken af met urineverlies

Tena lady biedt verschillende oplossingen voor incontinentie, die geschikt zijn voor elke vrouw. Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil je ook gedag zeggen tegen de klachten van urineverlies? Bestel dan snel jouw Tena lady producten bij 123Drogisterij. Dit is de perfecte website voor het bestellen van incontinentiemateriaal. Bestel voor 23:30 en krijg jouw producten de volgende dag nog in huis.