mei 28, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Oestermeisjes inhuren!

Ben je van plan om op korte termijn een feest te organiseren? Of dit nou een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, bruiloft of andere gelegenheid is, het is erg belangrijk dat er een goede gastheer of gastvrouw aanwezig is.  Je genodigde gasten zullen dit enorm waarderen. Wil jij er vervolgens voor zorgen dat de gasten zich ook nog zullen amuseren? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een DJ of live band in te huren. Uiteraard is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende hapjes en drankjes zijn. Het is hierbij belangrijk origineel te zijn, mensen houden van nieuwe en aparte dingen. Nieuwe dingen zorgen voor prikkeling bij de mens en hiermee trekt men al snel de aandacht. De kans dat je feest vergeten wordt is hierdoor klein. Neem je gasten mee in de ultieme luxe sfeer en laat hen zich belangrijk voelen. In dit artikel wordt informatie gegeven over de ideale combinatie van entertainment en catering. Hierbij gaat het onder andere om oestermeisjes. Heel erg veel succes!

Oestermeisjes inhuren

Wil je ervoor zorgen dat je gasten zich echt belangrijk voelen? Maak dan gebruik van oestermeisjes! Zie je het al voor je? Een aantal spontane meisjes die met een grote glimlach oesters kraken en uitdelen aan je gasten? Je klanten kunnen op deze manier genieten van verse oesters welke hun letterlijk en figuurlijk met de hand wordt aangereikt.

Oestermeisjes staan bekend om hun representatieve en vriendelijke uitstraling, de meisjes worden hier speciaal op geselecteerd. Ze krijgen van tevoren dan ook de nodige training om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Geef je een groot feest? Geen probleem, afhankelijk van de grootte van je feest kan je het ideale aantal meisjes in huren.  Het is belangrijk dat je gasten voldoende worden bediend, een oester per persoon zal vast niet genoeg zijn! Deze oesters zijn verrukkelijk omdat ze vers uit de zee komen, deze komen direct van de kwekers aan de kust.  Zo ben je gegarandeerd voorzien van de beste oesters.

Oestermeisjes zijn absoluut een aanrader om in te huren op vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kerstborrels. Wil je liever een gemixte samenstelling? Dat is geen enkel probleem aangezien er ook oestermannen zijn die je kan inhuren! Een oesterman wordt ook wel een oesterkoning genoemd, deze zijn een ster in het kraken van de verrukkelijke en verse oesters.

Hollandse meisjes inhuren

Loop je niet warm van oesters of oestermeisjes? Geen probleem, huur dan Hollandse meisjes in! Net als de oestermeisjes zullen zij er ook voor zorgen dat zij uitermate representatief te werk gaan op jouw feest. Zij zullen je gasten niet voorzien van oesters maar van andere lekkernijen zoals verschillende soorten kaas en worst. Je kunt zelf bepalen wat je allemaal wilt laten serveren. Hierbij kan je denken aan: oude kaas, jonge kaas, verschillende soorten worst, oma’s gehaktballetjes, Amsterdamse uitjes en bitterballen.

Hoe huur ik deze meisjes in?

Wil je oestermeisjes inhuren? Kijk dan snel op het internet naar de mogelijkheden. Je kan hiervoor terecht op de website van Oestercompagnie. Hier zal een duidelijk beeld worden geschetst van de mogelijkheden, tarieven en soorten feesten.