mei 28, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Meubels FEST: high-end design zonder het prijskaartje

meubels

Meubels FEST is een designer waarbij je designproducten kunt kopen zonder dat je daar het hoge prijskaartje bij krijgt. Als jij meubelen nodig hebt, dan is er een grote kans dat je massa geproduceerde producten wilt vermijden. Deze zijn niet uniek, ze zijn vaak ook niet erg duurzaam en daarbij is de kwaliteit niet altijd even goed. Je bent bereid om wat meer geld uit te geven voor een uniek meubelstuk, maar al gauw merk je dat deze niet passen in je prijsklasse. Design meubelen staan erom bekend niet een beetje duur te zijn, maar heel erg duur. Koop je je meubels bij FEST, dan is dat anders. Daar vind je high-end design opties zonder dat je daarvoor te diep in de buidel moet tasten.

Wie zit er achter de meubels van FEST?

De oprichter van FEST is Femke Furnée. Op jonge leeftijd kwam zij er al achter dat de kloof tussen meubelboulevard en high-end designmerken ongelooflijk groot is en besloot daar wat aan te doen. Toen ze FEST opzette was het doel om design meubelen aan te kunnen bieden voor betaalbare prijzen. En dat doet ze nu al een tijdje met veel succes. De meubels van FEST worden gemaakt met dezelfde aanpak: ze zijn eigenzinnig, gemaakt met de consument in het hoofd en met een flinke dosis optimisme. Een groot gedeelte van de collectie wordt in Nederland geproduceerd en alles komt uit Europa. Dat betekent dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk zijn.

De collectie

Je kunt bij FEST terecht voor alles wat je nodig hebt in huis, zoals banken, eetkamerstoelen, tafels, krukken, fauteuils en kasten. In elke categorie is voldoende keuze en je vindt vast een meubelstuk dat aansluit bij wat je nodig hebt. Behalve de meubels van FEST, worden er ook woonaccessoires aangeboden, zoals verlichting, kandelaars, kussens, spiegels, vazen, vloerbedekking en meer. 

De meubels bekijken

Het is altijd een goed idee om de meubels van FEST van tevoren te bekijken en uit te proberen voordat je je aankoop doet. Er is een goede en uitgebreide online winkel, maar als de pandemie het toelaat, is het altijd goed en ook leuk om een van de winkels te bekijken. Er zijn verscheidene FEST-winkels, zowel in Nederland als in België. Daar bekijk je de collecties zelf en kun je spreken met een van de medewerkers. Op die manier maak je er een interessant dagje uit van en worden al je vragen en twijfels over de meubels van FEST van je weggenomen. Het enige wat je dan nog moet doen is je bestelling plaatsen. 

Een uniek interieur voor een betaalbare prijs

Door de meubels van FEST kan iedereen nu een schitterend design interieur realiseren zonder daar designprijzen voor te betalen. Je maakt een uniek en indrukwekkende inrichting en creëert ruimtes waar je dagelijks met plezier gebruik van maakt. Vergeet massaproductie. Door FEST worden keuzes voor design nu ook mogelijk gemaakt voor iedereen die geen fortuin beschikbaar heeft maar die wel houdt van stijl en eigenzinnigheid.