mei 28, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Maak jouw woning onweerstaanbaar met Tonone designer lampen

designlamp

Met één van de Tonone designer lampen maak je jouw interieur bijzonder. Deze unieke lampen zijn perfect voor iedereen die zijn interieur nieuw leven in wil blazen en indrukwekkend wil maken. En deze lampen zijn niet alleen schitterend voor in je woning, maar ook voor in de horeca of op je kantoor maak je er je binnenruimten speciaal mee. De Tonone designer lampen zijn gemakkelijk te bekijken en bestellen via de webshop. Via de filters vind je vast de beste lamp voor jouw persoonlijke smaak en benodigdheden. Er is keuze genoeg, in een verscheidenheid aan modellen en kleuren. Lees meer over de lampen van deze interessante Nederlandse designer.

Over Tonone designer lampen

Het design label Tonone bestaat al sinds 2013 en werd opgericht door Anton de Groof. Het is gevestigd in ’s Hertogenbosch. Sindsdien werkt het label samen met andere ambachtslieden uit de regio om schitterende producten aan te bieden. Tijdens de productie van deze lampen staat duurzaamheid centraal. Dat, in combinatie met ambachtelijke technieken en innovatieve ontwerpen, maakt deze lampen uniek en eigenzinnig. Met de Tonone designer lampen in je woning steun je de Nederlandse designmarkt, haal je een duurzaam product in huis en maak je jouw interieur echt uniek.

De collectie

Je kunt de lampen bestellen via de webwinkel. Daarbij worden de Tonone designer lampen ook verkocht in een groot aantal winkels in Nederland en heel Europa. De beste manier om de collectie in je eigen tempo te bekijken is door de webwinkel te bezoeken. Daar zie je al snel dat het aanbod gevarieerd en uitgebreid is. Er zijn plafondlampen, wandlampen, hanglampen, tafellampen, bureaulampen en vloerlampen in overvloed. Het motto van Tonone designer lampen – Relax, it’s just a lamp – wordt weerspiegeld in het tijdloze design en bijzondere silhouet van de lampen. 

Kleuren en uitvoeringen

De lampen van Tonone zijn onderverdeeld in series. Zo vind je in de Bolt serie bijvoorbeeld 29 verschillende modellen en dat geeft jou de mogelijkheid alle lampen in je woning op elkaar aan te laten sluiten. Zo creëer je eenheid, maar heb je voor elke plek toch een unieke en net iets andere lamp. Je kunt ook experimenteren met kleuren. De 29 modellen uit de Bolt serie zijn bijvoorbeeld te krijgen in 10 kleuren. Niet alleen kun je dan variëren, je kunt er zo ook zorg voor dragen dat de Tonone designer lampen perfect passen in je interieur.

Welke lamp heb jij nodig?

Voordat je de Tonone designer lampen gaat bekijken, vraag je jezelf af welke lampen je nodig hebt. Tonone heeft ongetwijfeld de juiste exemplaren, maar welke lamp gebruik je als hoofdverlichting, welke als sfeerverlichting en welke als accentverlichting? Door een goed lichtplan te maken en vervolgens in je eigen tijd de website van Tonone te bekijken, maak je van jouw ruimte iets heel speciaals. Bekijk bijvoorbeeld eens de design tafellamp. En met de Tonone lampen geef je jouw interieur net dat extra wat het nodig heeft om indruk te maken op iedereen.