juni 12, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Kies de vacature pedagogisch medewerker

Heb jij het in je om jongeren te begeleiden, laten leren en groeien? En heb je de papieren als pedagogisch medewerker behaald? Dan bieden wij je een functie aan die je zeker niet wil missen. Als pedagogisch medewerker ben je in staat om jongeren te begeleiden, motiveren en inspireren zichzelf te ontwikkelen in deze lastige wereld. Je biedt daarbij handvatten, informatie en vooral zicht aan. Waarop jongeren zich kunnen richten.

Alles waarmee je hongeren helpt noteer je in een beleidsplan, zodat ook het dossier geregeld is voor de volgende stap en de nodige ondersteuning kan worden geboden. Daarnaast bepaal jij de sfeer en geef de jongeren waarmee je aan de slag bent een veilig gevoel waarin ze zich helemaal kunnen ontplooien.

Je bent de belangrijkste schakel in een lange ketting. Je stimuleert, noteert, leert en ben het contactpunt voor jongeren. Waarbij jij volledig handeld in het belang van de kinderen, cliënten die je begeleid.

Je bent als pedagogisch medewerker van alle markten thuis.

Er zijn bijzonder veel plekken waar vraag is naar geschoolde pedagogisch medewerkers. Van op scholen tot aan woongroepen en thuisbegeleiding. Dit maakt de baan ook bijzonder uitdagend. Waardoor je zeker weet dat geen enkele dag van jouw werk saai zal zijn. Je hebt consequent aan het schakelen volgens richtlijnen en soms ook out-of-the-box.

Het begeleiden van jongeren is een dankbare klus. Met goede begeleiding is het namelijk mogelijk dat er een goede ontwikkeling zal zijn. Omdat je de jongeren weet te prikkelen.

Dat je altijd met jongeren die een bagagedrager hebben bezig bent is overigens helemaal niet waar. Je komt als pedagogisch medewerker een veelvoud aan verschillende soorten jongeren tegen. Bij Dynamo-Amsterdam.nl vertellen wij je graag meer over de vacature die wij open hebben staan. Zodat je weet welke mooie uitdaging je te wachten staat en wij je te bieden hebben.