juli 24, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Het bezoeken van een coffeeshop in Amsterdam

Als u in het buitenland op vakantie gaat en zegt dat u uit Nederland komt, dan zal het gesprek al snel over cannabis gaan. Amsterdam is de bekendste stad van Nederland en staat vooral bekend om de vele coffeeshops. Bent u nog niet eerder naar een coffeeshop Amsterdam geweest? Dan is het geen slecht idee om toch eens een bezoek in te plannen, mits u cannabis rookt of u dit graag wilt proberen. Wat kunt u verwachten als u een coffeeshop in Amsterdam bezoekt? Hieronder leest u het!

De sfeer kan per coffeeshop in Amsterdam verschillen

Amsterdam is een grote stad met veel coffeeshops. De sfeer die u kunt verwachten, is grotendeels afhankelijk van de coffeeshop die u kiest. Er zijn coffeeshops waar u heerlijk kunt zitten, om er een spelletje te spelen. Andere coffeeshops zijn vooral ideaal om de cannabis af te halen, om dit vervolgens elders te roken. Indien u speciaal naar Amsterdam afreist voor een bezoek aan de coffeeshop, is het verstandig om na te gaan welke shop het best bij u past. In dit geval kunt u het best voor een gezellige coffeeshop kiezen. U reist immers niet helemaal naar een coffeeshop in Amsterdam West of Oost af, om de cannabis vervolgens thuis te roken.

Van cannabis wordt men niet agressief

Vrijwel iedereen die ervaring heeft met cannabis zal het volgende beamen: van cannabis wordt men niet agressief. In de gemiddelde coffeeshop heerst daarom een zeer prettige sfeer. Bezoekt u de drukke uitgaansgelegenheden waar veel alcohol gedronken wordt? Dan is de kans dat u met agressieve mensen te maken krijgt veel groter! In principe hoeft u dus niet bang te zijn voor een onprettige ervaring in de coffeeshop.

Voor de cannabis liefhebber is Amsterdam een paradijs

Als u al een langere tijd cannabis rookt, is een bezoek aan de coffeeshop in Amsterdam zeker geen slecht idee. In Amsterdam heeft u namelijk een enorm aanbod aan verschillende cannabis soorten. Koop de cannabis altijd in een coffeeshop, daar kunt u namelijk meer vertrouwen hebben in de kwaliteit. Het verkopen van cannabis door coffeeshops wordt gedoogd. Als iemand u op straat cannabis aanbiedt, is deze persoon echter strafbaar. Bovendien zal de kwaliteit over het algemeen minder zijn en kan de cannabis zelfs bewerkt zijn. Bezoekt u daarom altijd een coffeeshop in Amsterdam Zuidoost of een van de andere stadsdelen, maar koop uw cannabis niet op straat.

Hoe beoordeelt u de kwaliteit?

Als leek is het moeilijk om de kwaliteit van cannabis te beoordelen. Gelukkig weten de inkopers van de coffeeshop in Amsterdam precies waar zij op moeten letten! De cannabis wordt beoordeeld op basis van kleur, compactheid en geur. Sterke cannabis kunt u vaak herkennen aan de vele THC-kristallen op de toppen. In veel gevallen zal de inkoper van een coffeeshop de toppen ook met een vergrootglas bekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld nagaan of de cannabis na het oogsten bespoten is, bijvoorbeeld om deze zwaarder te maken. Indien u voor een goede coffeeshop kiest, hoeft u niet bang te zijn voor slechte kwaliteit cannabis! Recensies van de verschillende coffeeshops kunt u simpelweg online vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.theborder.nl.