juni 12, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Gratis interieuradvies, voor al jouw vragen en wensen

Nu we door corona lange tijd binnen zitten heb je vast al eens om je heen gekeken en gedacht, ik wil eigenlijk een andere inrichting, maar hoe? Nu kun je uiteraard een stylist laten komen, maar door de corona maatregelen is dit allemaal moeilijk en lastig te realiseren. Gelukkig worden we met z’n allen online steeds handiger en kun je zelfs online gratis interieuradvies aanvragen! Zo komt er niemand bij jou over de vloer en kun je toch sparren over een nieuw interieur met iemand die daar verstand van heeft.

Uit je comfortzone door gratis interieuradvies van een stylist

Iedereen heeft wel een eigen comfortzone waar je liever niet uit stapt, maar met een gratis interieuradvies kom je vaak al een heel eind. De meeste huizen zien er van binnen dan ook hetzelfde uit. Witte muren, wit plafond en een houtachtige vloer of stenen tegels. Vervolgens vind je in de woonkamer een bank, salontafel, televisie, grote kast en een eethoek, eventueel met een speelgoedhoekje voor de kids. Aan de muren hangt een vergeelde, veel te oude foto van de kinderen en kunst is nergens te bekennen. Voel je je hier nu echt thuis? Het is allemaal praktisch, het is immers gemakkelijk schoon te houden, maar word je er nu écht gelukkig van?

Experimenteren met kleuren en prints

Wil je wel eens weten hoe het is om, in plaats van jouw saaie witte muren, een kleur op de muur te hebben? Maar welke dan? Nu kun je, met gratis interieuradvies, een 3D afbeelding laten maken van jouw woonkamer. Zo kun je eens kijken of donkerblauw mooi staat in jouw woonkamer, of wordt de woonkamer dan te donker? Op deze manier kun je eindeloos experimenteren, zonder dat je aan het schilderen blijft. 

Online interieuradvies

Zit je echt met de handen in het haar en weet je echt niet wat je wilt? Dat kan uiteraard ook, maar dan kan de interieurstylist jou helpen om keuzes te maken. Eerst kiezen jullie een richting, wil je industrieel, landelijk of modern? En wat vind je dan mooi aan de door jou gekozen stijl? Vind je bij industrieel juist de robuuste buizen mooi? Dan kun je daarop verder borduren. Uiteraard moet je de buizen niet in werkelijk alles wat je om je heen ziet verwerken, maar daar kan de styliste jou bij helpen. Je kunt kiezen voor een gratis interieuradvies, maar als je uitgebreide advies wilt kan je het ook wat kosten. Het is maar net of jij genoeg hebt aan enkele gratis tips en adviezen. Bij kunst is het ook vaak zo; weet wanneer je moet stoppen.

Gratis interieuradvies aan huis

Uiteraard kan er ook iemand aan huis komen voor het gratis interieuradvies, met inachtneming van alle corona maatregelen die op dat moment gelden. Deze interieurstyliste kan dan eens rustig rondkijken en kijken hoe bijvoorbeeld het licht naar binnen valt en hoeveel loopruimte je nodig hebt om in de keuken te komen. Door samen wat te sparren en te overleggen komen jullie er samen, als team, achter wat je nu werkelijk wilt met jouw interieur. Echter, zoiets kost meestal geld, dus je moet op zoek naar een styliste van een woonwinkel die het gratis wil helpen met inrichten. Dit doen ze vaak als je van plan bent daar te winkelen! En dan komt het allerleukste gedeelte; shoppen, inrichten en schuiven maar! Zo heb je binnen no time een nieuwe woonkamer, zonder de rompslomp van het verhuizen eromheen. Dat is de service van De Ruijtermeubel!