juli 24, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Een opblaasbootje voor kinderen kopen

opblaasboot

Je kinderen zijn echte waterratten en gaan het liefst het water op en in het water spelen. Als je vaak naar een meer of het strand gaat is het misschien wel slim om dan een leuk opblaasbootje voor ze te kopen. Welke je voor kinderen het beste kunt kopen en waar je op moet letten vertellen wij in dit blog.

Bootjes voor de allerkleinsten

Zelfs voor de allerkleinsten zijn er leuke opblaasbootjes verkrijgbaar. Deze bootjes zijn ontzettend klein, maar bieden wel genoeg comfort voor je peuter of kleuter. Deze bootjes zijn makkelijk en snel op te pompen en zijn ook verkrijgbaar met leuke prints en in leuke kleurtjes. Het leukste is om het bootje samen met je kind uit te zoeken, want dan heeft hij een bootje waar hij het meeste plezier van heeft!

Opblaasbootje in de vorm van een eenhoorn

Is je kind helemaal gek van eenhoorns? Dan is een opblaasbootje in de vorm van een eenhoorn natuurlijk een geweldige aanwinst. Zo kan je kind ronddobberen in een eenhoorn en volop genieten. Overigens zijn deze opblaasboten ook in grote formaten verkrijgbaar zodat je met het hele gezin in een eenhoorn het water op kunt! Overigens kun je ook nog kiezen voor de flamingo. Als de vogel je meer aanspreekt dan een eenhoorn.

Zelf sturen

Er zijn ook kleine bootjes die net even iets extra’s hebben dan een simpele opblaasboot. Zo zijn er op opblaasbootjes in vormen van een autootje. De boot heeft niet alleen klein dakje, maar ook een stuurtje. Het kind heeft dan echt het gevoel alsof hij zelf het bootje bestuurt, maar dat is natuurlijk niet echt zo. Het maakt het dobberen op het water voor een kind wel een stuk leuker!

Opblaasbootje met waterpistool

Rustig ronddobberen is voor een aantal kinderen iets lastiger, want ze willen ook iets te doen hebben. Dan is het misschien wel slim om een opblaasbootje met een waterpistool aan te schaffen. Zo zijn er bootjes in de vorm van een vliegtuigje en waar een waterpistool aan vast zit. Zo kan je kind al varend voorbijgangers en andere zwemmers onder vuur nemen met een heerlijke warme straal water.

Populaire prints

Is je kind helemaal gek van de Avengers, Spider-Man of een andere toffe superheld? Of een bepaald tekenfilmfiguur? Dan is een bootje met leuke prints van hun favoriete karakters natuurlijk een echte aanwinst voor nog meer plezier tijdens het watersporten. Je kind kan heerlijk ronddobberen terwijl hij ook kan genieten van mooie afbeeldingen van zijn favoriete superheld. Zoals Iron Man, Thor of Captain America!

Opblaasbootjes voor met z’n tweeën

Wanneer je meerdere kinderen hebt zijn er wel een aantal opties om ze allebei te laten ronddobberen. Je kunt kiezen voor een groter opblaastje waar ze met z’n tweeen in passen, maar je kunt ook pakketten kopen die uit meerdere opblaasbootjes bestaan. Zo heeft ieder kind zijn eigen bootje. Er zijn ook bootjes te verkrijgen die je aan elkaar kunt koppelen met een touw. Zo raken de kinderen elkaar nooit kwijt!