april 14, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Deurbeslag binnendeur

Met deurbeslag binnendeur kun je jouw woning een extra persoonlijkheid geven. Deurbeslag voor de binnendeur als deurklinken kunnen verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen die een extra toevoeging kunnen zijn in de huidige stijl van de woning. Zo kun je bijvoorbeeld een moderne woning complementeren met een strakke rechthoekige deurklink. De mogelijkheden aan deurbeslag voor de binnendeur zijn eindeloos. 

Deurbeslag binnendeur bij een betrouwbare leverancier

Wanneer je deurbeslag binnendeur zoekt is het belangrijk om een leverancier te vinden die precies het deurbeslag heeft waar jij naar zoekt. Daarnaast moet dit ook nog verkrijgbaar zijn voor een gunstige prijs en gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Mooi Deurbeslag heeft een grote variatie een deurbeslag voor de binnendeur. Je kunt hier verschillende designs van deurklinken, rozetten, espagnoletten, handgrepen en sloten vinden. Het design dat het beste bij jouw woning past, is gegarandeerd hier te vinden. Het beslag wordt daarnaast in-house geproduceerd zodat deze leverancier controle heeft over de kwaliteit van zijn producten. Daarnaast maakt deze leverancier het zo ook mogelijk om unieke designs te creëren die nergens anders te verkrijgen zijn. 

Deurklink stijlen voor binnen

Voor het deurbeslag binnendeur zijn er twee stijlen waaruit gekozen kan worden. Ten eerste is er de moderne stijl. Deze stijl is bedoeld voor modernere huizen als bijvoorbeeld nieuwbouw. Zwart is het populairste bij moderne deurklinken. Maar natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in het zilver en goud. Zo is er voor iedere woning iets te vinden. Daarnaast kun je kiezen uit een deurklink met schild en zonder schild. Dit schild geeft de deurklink een net wat andere look. Daarnaast kan dit schild ook een sleutelgat bevatten waardoor het mogelijk is om de deur te vergrendelen. De tweede stijl is de retrostijl. Deze stijl is bedoeld voor huizen van de jaren 30 of huizen die gebouwd zijn in de stijl van de jaren 30. Deze stijl geeft net wat extra karakter aan de deurklinken door extra contouren in het design van de deurklink te geven. Ook deze stijl is te verkrijgen met- en zonder schild.

Variatie aan vergrendel methoden

Er zijn een aantal manieren om met het deurbeslag binnendeur te vergrendelen. De meest voor de hand liggende manier is door een insteekslot te gebruiken. Hiermee kun je een deur beveiligen met een slot dat ontgrendeld moet worden met een sleutel. Houd hierbij wel rekening mee dat de deurklink het toelaat om een insteekslot te installeren. Ook kan je hiervoor een rozet gebruiken. Een andere manier om een deur te ontgrendelen is via een draaislot. Dit wordt vaak gebruikt in de badkamer of de wc om van de binnenkant de deur op slot te doen. Met een draaislot hoef je slechts ergens aan te draaien om de deur op slot te doen in plaats van een sleutel te gebruiken. Ten slotte kun je een espagnolet gebruiken. Hierbij wordt een hendel gebruikt om een deur te vergrendelen. Deze manier wordt het minst gebruikt, maar het is toch wel fijn dat je deze optie hebt.