juli 24, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

De beste trouwlocatie Rotterdam vind je met deze drie tips

Jouw bruiloft staat of valt bij de locatie en als jij op zoek bent naar een trouwlocatie Rotterdam, dan kies je deze niet zomaar uit. Hier moet jij met je nieuwe echtgenoot en met al jullie gasten een onvergetelijke dag beleven en daarom denk je hier zorgvuldig over na. In Rotterdam zijn voldoende trouwlocaties te vinden, voor iedereen wat wils, maar wat is de beste trouwlocatie voor jou? Hier geven we je drie tips die je kunt gebruiken bij het vinden van de ideale trouwlocatie in Rotterdam voor jou en je verloofde.

Tip 1: begin op tijd, een trouwlocatie Rotterdam is vaak snel volgeboekt

Begin altijd op tijd met het zoeken naar je trouwlocatie en hier zijn verschillende redenen voor. Rotterdam is een populaire plaats en veel van de plekken waar je kunt trouwen zijn snel volgeboekt. Vooral de speciale plaatsen, waar je bijvoorbeeld aan het water trouwt of waar je op de meest romantische plek elkaar het ja-woord kunt geven, moet je op tijd reserveren. Een andere reden waarom je vroeg begint is omdat je hier simpelweg tijd voor nodig hebt. Je wilt meerdere locaties bezoeken, het eten proeven, de sfeer voelen en uiteraard ook de prijzen horen. Hoe eerder je begint, hoe beter, want als je je trouwlocatie Rotterdam tijdig boekt, dan is dat ook een grote zorg minder.

Tip 2: kies een locatie die bij jullie past

Jullie trouwdag is letterlijk jullie dag. Alles draait om het bruidspaar. Het is dan ook erg leuk als je trouwdag een goede weerspiegeling is van waar jullie als stel voor staan en wat jullie uitstralen. De trouwlocatie Rotterdam speelt daar een grote rol in. Zijn jullie beide avonturiers, dan trouwen jullie natuurlijk buiten. Hebben jullie een huisdier dat aan de ceremonie en het feest mee moet doen, dan heb je een locatie nodig waar huisdieren worden toegelaten. Houden jullie van de klassieke stijl, dan is een landhuis een goede keuze, enzovoorts. Jullie gasten zullen het ook zeker waarderen als jullie trouwlocatie in Rotterdam echt bij jullie past.

Tip 3: alles-in-één

Het is het gemakkelijkste als jullie op één locatie alle onderdelen van jullie bruiloft onder kunnen brengen. Dan hoeven jullie gasten niet van de ene naar de andere plek te reizen, dan kunnen jullie gewoon blijven waar je bent én dan wordt jullie bruiloft door één trouwlocatie in Rotterdam georganiseerd. Kies dus een locatie waar jullie de ceremonie kunnen houden, waar jullie foto’s kunnen maken, waar jullie lekker kunnen eten, waar een feestje gebouwd kan worden en waar jullie gasten eventueel kunnen blijven slapen. Met maar één trouwlocatie Rotterdam heb je ook maar één contactpersoon nodig.

Kies de beste locatie voor jullie

Een goede trouwlocatie in Rotterdam moet dus aan veel eisen voldoen. En voor de één is dit een camping in het bos en voor de ander een groot landhuis. Kies een locatie waar jullie allebei tevreden over zijn en waarvan je weet dat jullie gasten in de watten gelegd worden. Heb je dit eenmaal afgetikt, dan is een groot gedeelte van jullie bruiloft al ingepland.

De trouwlocatie Lommerrijk is een van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam. Het uitzicht op de Bergse Plas is romantisch en heel fotogeniek; net als de oprijlaan met oude kastanjebomen.