juni 12, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Bewakingscamera draadloos

Een bewakingscamera draadloos is de ideale oplossing als je een woning wilt beveiligen zonder dikke kabels. Bij een camerasysteem hebben we vaak nog de oude systemen in gedachten. Je moest de camera’s inderdaad met dikke kabels verbinden met je computer. Gelukkig zijn ook de camera’s met hun tijd meegegaan. Dit betekend dat je een bewakingscamera draadloos kan aansluiten op je computer. Dankzij wifi kan je de beelden zonder problemen live streamen. Het voordeel van deze slimme systemen is dat je ook nog eens de beelden live kan bekijken via je smartphone. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie bent en je wilt zien hoe het er thuis aan toe gaat.  

Live opnames maken in Full HD kwaliteit

Ondanks dat je een bewakingscamera draadloos kan aanschaffen hoeft de kwaliteit niet achteruit te gaan. Tegenwoordig kan je camera’s draadloos monteren met Full HD kwaliteit beelden. De camera’s kunnen de beelden direct streamen via het wifi netwerk. Deze beelden kan je meteen terugzien op je smartphone of computer. Je krijgt niet alleen overdag beelden van een hoge kwaliteit, maar ook s’nachts. Dankzij infrarood sensoren krijg je prima beelden voorgeschoteld in de nacht. Wij zorgen met onze topmerken bij Sitcon.nl voor een veilige leefomgeving met een geavanceerd camerasysteem.

Maak je niet langer meer zorgen om je eigen veiligheid

Bij Sitcon.nl verkopen we een breed aanbod met veiligheidsproducten. Ideaal als je misschien zorgen maakt om je eigen veiligheid. De camerasystemen zorgen ervoor dat je woning 100% optimaal beveiligd wordt. Geen enkele inbreker komt meer ongestoord binnen. Dit geeft je natuurlijk een gevoel van extra veiligheid. Zelfs als je op vakantie bent kan je via de iOS of Android app meekijken in je woning. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten een veilige omgeving creëren om in te wonen. Als je benieuwd bent naar de exacte mogelijkheden, dan kan je altijd contact opnemen. Wij helpen je namelijk graag om je woning veiliger te maken.

Investeer in je veiligheid met een camerasysteem

Kies eerst voor een basis camerasysteem om je woning te beveiligen. Het aantal camera’s kan je in de toekomst verder uitbreiden, zodat niemand meer om je woning heen kan. Wij helpen je graag met een passend advies en een camerasysteem op maat.