juli 24, 2024

Plakk.nl

Blogs voor iedereen

Belijning aanbrengen in uw magazijn

Magazijnen zijn werkplekken waar mens en machine samenkomen. Het is van groot belang dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd en het werkproces goed verloopt. Van den Berg Markeringen verzorgt de belijning voor uw magazijn. Looproutes, waarschuwingstekens, oversteekplaatsen en opstelvakken zijn voorbeelden van belijning in magazijnen. In het kader van de 5S-regeling voor logistieke bedrijven werkt Van den Berg Markeringen graag mee aan het standaardiseren en systematiseren van uw magazijn. Een veilig werkklimaat is voor elk magazijn belangrijk.

Mogelijkheden van belijning in uw magazijn

Voor het belijnen van uw magazijn gebruiken wij standaard de 2-componentenverf. Deze verf passen wij ook toe in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Voordelen van deze verf:

  • Duurzaam
  • Geringe vuilopname
  • Makkelijk te reinigen
  • Bestendig tegen olie en zuren

De verf is verkrijgbaar in de standaard ral-kleuren. Voor het belijnen van looppaden wordt vaak de kleur groen gebruikt. Rood wordt vaak gebruikt bij waarschuwingstekens en vakken waar niets mag staan. Opstelvakken krijgen vaak een witte belijning. De kleurkeuze is afhankelijk van het type bedrijf en uw wensen. Van den Berg Markeringen biedt ook fluorescerende verf aan voor extra veiligheidsmarkeringen voor u en uw personeel. Deze verf is na lichtuitval nog 8 tot 10 minuten zichtbaar. Het type en kleur verf moet uiteindelijk één doel versterken: een veilige werkomgeving in magazijnen.

Specialist in markeringen

Van den Berg Markeringen is al sinds 2006 actief in het aanbrengen van markeringen, belijningen en vloer coatings. Onze kracht ligt in het persoonlijke contact, wij geven u graag advies op maat in een gesprek. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie en kunnen voldoen aan uw wensenpakket. Wij zijn trots op onze klanten Albert Heijn, DHL, Rabobank en nog veel meer. Wilt u ook belijning laten aanbrengen? Vraag een offerte aan op onze website of neem telefonisch contact op via 0546-764002. Toch liever zelf belijning aanbrengen? Wij bieden een webshop aan waar u onder andere verf kunt vinden voor het zelf belijnen.